top of page

Over ons

Hoi Hoi!

Welkom!
 

Wij zijn Jonathan & Laure, thuisbakkers die vol passie proberen hun droom waar te maken,
en samen het Bakery Stop team vormen.

The Bakery Stop team

Wij zijn ontzettend blij om je te verwelkomen op onze website, waar we onze passie voor bakken en het creëren van overheerlijke en oogstrelende desserts met jou willen delen. 

Samen gaan wij creatief aan de slag om zo eetbare 'kunstwerkjes' te creëren.  Voor onze toetjes combineren wij suiker met heel veel liefde en dat telt!

Snuffel zeker eens door onze reeds gemaakte desserts onder Portfolio. Helemaal klaar om naar hartelust te smullen? Bestellen kan via de webshop of door middel van een mailtje.

 

Wil je echt niets missen van ons bak-avontuur, volg ons op Facebook en Instagram voor de meest actuele bakcreaties en promoties.

Of je nu op zoek bent naar een unieke verjaardagstaart, een elegant dessert voor een speciale gelegenheid, of gewoon jezelf wilt verwennen met iets heerlijks, wij hebben voor ieder wat wils.

Op onze website vind je dan ook een uitgebreid assortiment aan gepersonaliseerde desserts. Van prachtig versierde cupcakes tot allerlei gedecoreerde taarten, onze creaties zijn met liefde gemaakt en met precisie vormgegeven.

 

We luisteren naar jouw wensen en streven ernaar om jouw droomdessert werkelijkheid te laten worden.

Bij ons draait het niet alleen om smaak en uiterlijk, maar ook om de beste kwaliteit en verse ingrediënten. Bij ons geen diepvries, maar verse desserts voor een vollere smaak.

Laat ons jouw speciale gelegenheid nog specialer maken met The Party Stop. Naast het voorzien van heerlijke desserts op maat, verzorgen wij ook  graag de inrichting van jouw feest met heuse ballondecoraties of animatie voor jong en (iets) ouder.

 

Zoete groetjes,

   Het Bakery Stop team.

bottom of page